Prodejna BRNO

Navštivte stránky naší
kamenné pobočky

FITNESS & WELLNESS SHOP BRNO

Do prodejny»
Logo

Prodejna PLZEŇ

Navštivte stránky naší
kamenné pobočky

FITNESS & WELLNESS SHOP PLZEŇ

Do prodejny»
Logo

Aktuality / Články


Fermentované aminokyseliny

29.06.2015

Při výběru BCAA, Glutaminu i ostatních volných aminokyselin dejte přednost fermentovaným formám!

Fermentace je proces, při kterém jsou jednotlivé aminokyseliny produkovány prostřednictvím řízených přírodních enzymatických procesů a to ze zdrojů jako je třtinový cukr nebo maniok.

Při klasické produkci aminokyselin chemickou (syntetickou) cestou vzniká také nežádoucí D-forma, kterou pak nelze ve finálním produktu zcela oddělit, součástí jsou také další nežádoucí mezisložky zatěžující organizmus (ledviny, játra). Přesto je tato metoda hojně využívána, především díky nízkým nákladům na výrobu aminokyselin.

Hlavní výhodou metody fermentace je, že výsledným produktem jsou 100% čisté L-formy (levotočivé) jednotlivých aminokyselin bez nežádoucích příměsí a reziduí (zbytků) nežádoucích D-forem (pravotočivé). Díky 100% čistotě je pro tyto aminokyseliny charakteristická vysoká funkčnost, výrazně rychlejší vstřebatelnost a využitelnost.

 

http://www.foractiv.cz/bcaa-naturalni-puvod/c-1282/
http://www.foractiv.cz/glutamin-naturalni-puvod/c-1284/
http://www.foractiv.cz/ak-naturalni-puvod/c-1286/